DESPRE NOI

Gradinita nr 71 functioneaza cu 2 corpuri de cladire: Corpul A, situat in str  Fuiorului nr 9 ( langa Liceul teoretic Dante Alighieri) si Corpul B, situat in str Firidei nr 2( langa Scoala Gimnaziala Nicolae Labis).

Corpul A functioneaza din data de 01 09 2008 ,iar Corpul B din data de 01 11 2010.Ambele corpuri sunt unitati noi, anvelopate si dotate cu mobilier nou, aparatura moderna prin grija deosebita a Primariei Sectorului 3, personal a domnului primar si a domnului director de la Directia Invatamant.Au spatii de joaca bine amenajate si spatii verzi bine intretinute si curate.

Planul de scolarizare este de 9 grupe si 180 de copii. In fiecare an Planul de scolarizare este depasit, unitatea functionand cu un numar mare de copii (media la grupa fiind de 30 de copii), solicitarile la inscriere sunt numeroase.

Cadrele didactice au statutul de profesor pentru invatamantul prescolar, sunt tinere absolvente ale Facultatii de Stiintele Educatiei. Majoritatea sunt titulare si sunt inscrise la examenul de  obtinere a definitivatului si gradelor didactice II si I.

Participa la cursuri de formare continua si de dezvoltare profesionala, fiind preocupate de imbunatatirea activitatii didactice si a performantelor profesionale.